avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Xeroxare card bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Xeroxare card bancar

Am o problema si nu stiu cum sa ies din ea. Lucrez la BRD,iar saptamana trecuta cand am avut un control ni s-a spus ca de acum inainte sa facem copii xerox dupa card. Ieri un client a facut plangere la politie k i-am facut copie dupa card. Acum cei de la BRD nu mai recunosc k ei ne-au pus sa facem asta si mi-au zis k pe ei nu ii intereseaza. Am vorbit azi cu clientul si a zis ca ma va da in judecata. Stiti cumva exista vreo lege care m-ar putea invinovatii pentru aceasta fapta?
Cel mai recent răspuns: cretzu_00 , utilizator 22:01, 16 Martie 2009
Foarte interesant:((#-o
Ce urmeaza, copii dupa extrasele de cont?:)
Nu exista temei pentru plangerea clientului dvs., nu a fost prejudiciat cu nimic.
Cardul este emis de banca, deci banca are toate datele despre card si despre tranzactiile efectuate cu cardul.
Printr-o copie xerox nu i s-a luat nimic clientului respectiv, nici o informatie pe care banca nu o avea deja.
Ce nu inteleg este de unde stia clientul ca dvs. ati facut o copie dupa card. Si cum si-a motivat plangerea...ce drept i-ati incalcat, cu ce l-ati vatamat?:)
O explicatie pentru copia xerox dupa card poate fi dorinta ca fiecare client sa semneze de primire card nu intr-un tabel oarecare, unde poate vedea si numele celorlalti clienti care au primit carduri, ci fiecare pe copia lui - sa semneze am primit originalul. Va dau un exemplu, pentru ca nici pe politisti nu-i da inteligenta afara din sectie.
S-ar putea sa gaseasca acel client si un avocat flamanzit de criza care sa fie de acord sa-l reprezinte intr-o actiune fantasmagorica impotriva dvs., dar nu trebuie sa disperati din cauza amenintarilor deoarece sunt neintemeiate.

E ca si cum l-as acuza pe functionarul de la eliberare carti de identitate ca a facut o copie dupa CI-ul meu s-o puna la dosar, cand deja Serviciul din care face parte detine toate informatiile din CI de identitate pentru ca ei au emis-o.

Referitor la relatia cu superiorii dvs., cereti tot timpul ordine in scris - macar prin e-mail, pentru a preveni situatii mult mai grave decat aceasta.
Dar este o problema, cardul nu este emis de Brd ci de o banca din Spania, si cand a venit politistul sa constate fapta am recunoscut ca i-am facut copie si am semnat procesul verbal. Asta ar putea fi o problema?
Si daca nu era un card emis de Brd, ce cauta la dvs.? Expuneti toate datele problemei!
A fost cumva cardul retinut de bancomatul dvs., si trebuia sa-l predati posesorului legitim?
un card se poate folosi pentru plati pe internet fara pin doar dupa copie poate chiar v-ati gandit s-al folositi, daca este de acel tip, nu cu toate se pot face plati.
Bancomatul era defect in ziua respectiva, insa avem niste POS-uri prin care putem da bani clientilor in cazul in care nu se poate scoate de la bancomat, de aceea cardul era la mine, insa i-am facut copie pentru ca asa ne-au spus cand am avut un control la acte de catre cei de la BRD, dar din pacate acum nu mai recunoaste nimeni. Poate fi o problema xeroxarea acelui card?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu societate de recuperari creante Amla Amla Buna ziua, Am citit recomandarile facute de catre juristii de pe forum pentru a gestiona relatia cu Eos. Am primit si eu o somatie, prin care mi se cere ... (vezi toată discuția)
Posibila eroare a bancomatului pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Pe 14.11 am fost la ATM-ul BRD-ului din Piatra Neamt sa-mi scot banii de pe card. Am bagat cardul, am introdus pinul si am cerut retragere numerar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)