Am o problema si nu stiu cum sa ies din ea. Lucrez la BRD,iar saptamana trecuta cand am avut un control ni s-a spus ca de acum inainte sa facem copii xerox dupa card. Ieri un client a facut plangere la politie k i-am facut copie dupa card. Acum cei de la BRD nu mai recunosc k ei ne-au pus sa facem asta si mi-au zis k pe ei nu ii intereseaza. Am vorbit azi cu clientul si a zis ca ma va da in judecata. Stiti cumva exista vreo lege care m-ar putea invinovatii pentru aceasta fapta?
Foarte interesant:((#-o
Ce urmeaza, copii dupa extrasele de cont?:)
Nu exista temei pentru plangerea clientului dvs., nu a fost prejudiciat cu nimic.
Cardul este emis de banca, deci banca are toate datele despre card si despre tranzactiile efectuate cu cardul.
Printr-o copie xerox nu i s-a luat nimic clientului respectiv, nici o informatie pe care banca nu o avea deja.
Ce nu inteleg este de unde stia clientul ca dvs. ati facut o copie dupa card. Si cum si-a motivat plangerea...ce drept i-ati incalcat, cu ce l-ati vatamat?:)
O explicatie pentru copia xerox dupa card poate fi dorinta ca fiecare client sa semneze de primire card nu intr-un tabel oarecare, unde poate vedea si numele celorlalti clienti care au primit carduri, ci fiecare pe copia lui - sa semneze am primit originalul. Va dau un exemplu, pentru ca nici pe politisti nu-i da inteligenta afara din sectie.
S-ar putea sa gaseasca acel client si un avocat flamanzit de criza care sa fie de acord sa-l reprezinte intr-o actiune fantasmagorica impotriva dvs., dar nu trebuie sa disperati din cauza amenintarilor deoarece sunt neintemeiate.
E ca si cum l-as acuza pe functionarul de la eliberare carti de identitate ca a facut o copie dupa CI-ul meu s-o puna la dosar, cand deja Serviciul din care face parte detine toate informatiile din CI de identitate pentru ca ei au emis-o.
Referitor la relatia cu superiorii dvs., cereti tot timpul ordine in scris - macar prin e-mail, pentru a preveni situatii mult mai grave decat aceasta.
Dar este o problema, cardul nu este emis de Brd ci de o banca din Spania, si cand a venit politistul sa constate fapta am recunoscut ca i-am facut copie si am semnat procesul verbal. Asta ar putea fi o problema?
Si daca nu era un card emis de Brd, ce cauta la dvs.? Expuneti toate datele problemei!
A fost cumva cardul retinut de bancomatul dvs., si trebuia sa-l predati posesorului legitim?
un card se poate folosi pentru plati pe internet fara pin doar dupa copie poate chiar v-ati gandit s-al folositi, daca este de acel tip, nu cu toate se pot face plati.
Bancomatul era defect in ziua respectiva, insa avem niste POS-uri prin care putem da bani clientilor in cazul in care nu se poate scoate de la bancomat, de aceea cardul era la mine, insa i-am facut copie pentru ca asa ne-au spus cand am avut un control la acte de catre cei de la BRD, dar din pacate acum nu mai recunoaste nimeni. Poate fi o problema xeroxarea acelui card?