avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Data gresita in adeverinta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Data gresita in adeverinta

Buna ziua! am aflat de la colegi ca s-au dat adeverinte pentru absolvirea masterului la Universitatea Bucuresti Facultatea de Biologie si stiu ca dureaza un an pana se elibereaza diploma in original si se ridica la sediul Facultatii de Drept.
Dar am o problema: pe adeverinta scrie data de eliberare 31 iunie 2013 si eu stiu ca luna iunie are 30 de zile.Trebuie refacuta din nou? pentru nu are nici o valoare din ce moment e data gresita si nici nu exista in calendar si mentionez ca e important adeverinta aceea este valabila un an de zile.
Cel mai recent răspuns: cosmin311 , utilizator 14:13, 16 Iulie 2013
Solicitati corectarea erorii sau mai sigur, pentru a nu aparea stersaturi, emiterea unei noi adeverinte.
Este vorba de un document oficial care trebuie intocmit corect.
gigipopa a scris:

Solicitati corectarea erorii sau mai sigur, pentru a nu aparea stersaturi, emiterea unei noi adeverinte.
Este vorba de un document oficial care trebuie intocmit corect.

Va multumesc pentru raspuns!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de studii pentru somaj in cazul unui absolvent fara licenta absolventarhitectura absolventarhitectura Buna ziua, Sunt absolventa fara diploma de licenta a facultatii de arhitectura in sesiunea iulie 2013, urmand sa obtin diploma in sesiunea de restante, ... (vezi toată discuția)
Diploma facultate - recuperarea originalului cretu01 cretu01 Am absolvit - in februarie 2010 - un program de masterat la o facultate particulara. La inscriere, am pus la dosar diploma de absolvire universitate in ... (vezi toată discuția)
Absolvent de master purani purani am absolvit masterul de 2 ani si sef de promote la universitate Bucuresti - Stiinte Politiceiar astazi, 12 iunie ma pregatesc sa sustin lucrarea de ... (vezi toată discuția)