avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Focar de infectie intr-un apartament. Ce se poate face?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Focar de infectie intr-un apartament. Ce se poate face?

Buna ziua,

Locuiesc intr-un bloc de 8 etaje,. La parter avem o vecina la vreo 70 de ani, care am inteles ca este nebuna. A adunat toata maculatura din sector, aceasta a putrezit, s-a umplut de gandaci si ne-a umplut pe toti de gandaci. Chiar daca facem curat , folosim otravuri si altce cele, vin de peste tot, pe sub usa....etc...pana nu scapam de sursa nu rezolvam nimic.

Am incercat sa luam legatura cu ea, sa ii platim din banii nostri o deratizare, insa refuza. Nici noi nu prea avem cum sa chemam deratizarea pt ca daca nu intra si la ea in apartament este in van. Merntionez totodata ca la parter si primele 3 etaje miroase ingrojitor, iti intoarce stomacul pe dos de fiecare data cand treci pe acolo.

Ce se poate face dpdv legal in acest sens?
Cel mai recent răspuns: raveamnesia , utilizator 15:19, 12 Iulie 2013
Contactati rudele proprietarei cu care discutati situatia si variantele de indepartare neajunsuri
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica
Sesizati oficial serviciul specializat din primarie responsabil in solutionarea problemelor persoanelor varsnice
Multumesc pt raspuns!
am luat legatura cu fiul ei, insa nu este deloc cooperant.

O sa ne adresam la cele doua institutii. Dar sincer, credeti ca se poate rezolva ceva?
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2013
raveamnesia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica, sobolani si gandaci in casa Bairrfhionn Bairrfhionn Bloculk meu a intrat in reabilitare termica acum 4 luni, de 3 saptamani nu mai lucreaza nimeni, si de 5 zile, datorita schelei ramase in fata blocului si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am renovat recent (in decembrie), iar acum in martie ... Madamadlen Madamadlen Buna ziua, Am renovat recent (in decembrie), iar acum in martie m-am umplut de plosnite, urechelnite si gandaci. Mentionez ca stau intr-o garsoniera la ... (vezi toată discuția)
Inundatie la parter markiskait2 markiskait2 de mai multi ani la rànd ne tot inundà putin cite putin ,de la etajul 1 sau 2 ,incà nu se stie exact....nu sint niciodatà ... (vezi toată discuția)