Buna ziua,am si eu o problema. Anul trecut am fost intr-un stagiu de practica in Franta si m-am cazat la un camin pentru studenti.pentru camera am platit toata chiria pe perioada petrecuta acolo plus o asigurare de daune.
Acum problema este urmatoarea: la 4 luni de cand m-am intors in tara am primit un mail cum ca as datora 30 de euro caminului pentru deteriorarea camerei,asta in cazul in care atunci cand am plecat s-a facut verificarea camerei si nu a fost gasit nimic in neregula.Am ignorat acest mail pentru ca nu mi s-a parut normal sa mi se ceara acesti bani,si mai ales dupa atat timp. ieri,la aproape un an de cand m-am intors,si la 8 luni de la primirea primului mail am primit un alt mail in care mi se spune sa platesc suma de 30 de euro pt ca altfel voi fi actionata in judecata.
Este legal sa imi ceara acesti bani,si daca ma actioneaza in judecata care sunt consecintele? va multumesc
ati incercat sa le raspundeti printr-un mail? Cel mai bine ar fi sa le scrieti un email prin care sa le explicati ca in momentul plecarii, camera a fost inspectata de o persoana din cadrul unitatii lor.
Tinand cont de acest fapt, ar trebui sa renunte singuri la aceasta suma