avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divortati dar încã poarta numele meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divortati dar încã poarta numele meu

Buna ziua , as avea si eu o întrebare
Am divorțat anul trecut dar fosta poartă încă numele meu si nu prea are ginduri sa schimbe numele prea curând. Vreau sa o plingere si sa ii cer daune morale .Cum este legal aceasta problema. va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: kevin07 , utilizator 17:38, 13 Iulie 2013
Puteti sa va legati la cap cu procese, mediere, avocati, timp pierdut, bani cheltuiti. Depinde cat de mult va doare capul.
Eu as notifica-o intai cu intentia de a incepe demersurile legale. Poate cedeaza si pricepe...
Mulțumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua, Am si eu nevoie de o informatie daca ma poate cineva ajuta si anume. Se poate schimba numele de familie si unde as putea sa ma interesez. Dupa ... (vezi toată discuția)
Corectitudinea unui mediator ContSters267915 ContSters267915 Sunt solicitat sa merg la un mediator ales de sotia mea (eu am vrut sa alegem unul la intamplare, adica tras la sorti sau...). Ea insista sa facem medierea ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! o întrebare am și eu . dacă în instanță am ... ȘTEFANIA250707 ȘTEFANIA250707 Bună seara ! O întrebare am și eu . Dacă în instanță am fost deacord ca fosta soție sa îmi poarte numele de familie , iar acum ma-m răzgândit . Se ... (vezi toată discuția)