avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie DIICOT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie DIICOT

Buna,ieri am primit o citatie de la DIICOT in care ma cheama pe data de 20 in calitate de invinuit (art7. 39/2003 ...).
Este grav? oare de ce ma cheama. Sa-mi angajez un avocat??????
Daca stie cineva mai multe rog sami explice.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:45, 13 Iulie 2013
Stimate domn, orice este posibil, atata timp cat nu cunoastem dosarul este greu de presupus ce se intampla, dvs puteti sa nu declarati nimic, ei pot oricum sa va retina si sa faca propunerea de arestare, stati linistit, oricum o sa primiti avocat din oficiu care o sa va asiste.
Nu este in proprtie de 100% ca veti fi retinut dar asa este regula...
Este recomandabil sa mergeti insotit de avocat platit si cu care sa vorbiti clar dinainte ce veti face in functie de N variante.
Daca veti primi avocat din oficiu nu cred ca o sa va fie tocmai bine.
Nu cred ca este deloc bine sa nu dati declaratie.
Eu am mers si cu martori pe la DIICOT si de abia scapau sa nu fie pusi sub invinuire...
Daca vor sa va aresteze o sa va coste mult mai mult avocatul decat daca reusiti sa scapati cu bine fara sa se ajunga la probleme mari adica la o propunere de arestare preventiva.rnIn general, nu le place sa riste sa se respinga o propunere de arestare preventiva.

Daca nu va prezentati riscul sa va aresteze este si mai mare.
Vor veni direct sa va ia de acasa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat pentru contrabanda de marfuri furate in tarile u.e sonnia sonnia buna ziua!nepotul meu a fost arestat la sfarsitul lunii martie pt.contrabanda cu marfuri furate in Spania si tranzitate prin tarile U.E. si, cum am aflat ,ar ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot mt1 mt1 Buna ziua! Am fost prins acum vreo 3 luni de zile de cei de la anti drog cand cumparam droguri de mari risc. Am fost la sectie in acea seara, ne-am dat ... (vezi toată discuția)
Cod penal cateanion9 cateanion9 Copilul meu este acuzat de : -adera la grup infractional organizat -trafic de droguri de mare risc A fost retinut pentru 29 de zile de arest preventiv in ... (vezi toată discuția)