avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare titlu proprietate

Buna ziua.
V-as ruga sa-mi sugerati solutie pt o problema un teren extraviran.

Acum cativa ani s-a emis titlu de proprietate de la primarie pt un teren extraviran. Pe titlul respectiv se stipuleaza vecinii, parcela nr ... etc.

Recent proprietarul a vrut sa intabuleze terenul si de la cadastru a primit respingere sau ceva de genul pe motiv ca e o neconcordanta sau o greseala cu nr parcelei.

Ce solutii sunt pt a intabula terenul?
Cel mai recent răspuns: Tonyde , utilizator 22:39, 12 Iulie 2013
Se rectifica Titlul de Proprietate daca este parcela gresita.
Este teren extravilan nu extraviran. ;)
Puteti depune in instanta o actiune in rectificare a Titlului de proprietate, in cazul in care s-a constatat o eroare materiala.
Cam care ar fi costurile?
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2013
Tonyde, utilizator
Imi poate spune cineva care ar fi costurile cu solutia in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)
Mod de corectare a unei erori de inscris in tp cu efecte asupra unui contract de v-c ulterior CosticaP CosticaP Buna ziua, am o speta destul de complicata (pentru mine) la care va cer un sfat. In anul 2006 am cumparat un teren extravilan. Vanzatorul mostenise terenul, ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate teren agricol serban_ana67 serban_ana67 cum pot modifica un tiltu de proprietate teren agricol redactat gresit de OCPI? in titlu scrie Tarla 30 in loc de 50,iar la cadastru nu ia in seama adeverinta ... (vezi toată discuția)