avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proces cu angajatorul, castigat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proces cu angajatorul, castigat

care sunt urmatorii pasi dupa ce am castigat doua procese cu fostul meu angajator,mentionez ca cele doua procese au fost castigate in prima instanta ,daca el face recurs in cat timp primesc si eu ceva instintare sau nu.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:46, 13 Iulie 2013
Se pot pune in executare hotararile respective sau se poate astepta solutionarea recursului formulat de catre partea adversa.

Daca se va formula recurs, veti primi citatie acasa insotita cu copia cererii de recurs formulata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare si investire otto2007 otto2007 Buna ziua, am fost la tribunal, mi s-a spus de la arhiva ca dosarul este la semnat pt a pleca la Curtea de apel pt recursul inaintat de angajator. Pt. ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva ioasaf ioasaf Buna ziua ! Va rog daca ma poate ajuta cineva cu pasii care trebuie urmati pentru ca o hotarare judecatoreasca sa ramana definitiva. In urma unui proces ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie concediere + reincadrarea pe post loredanavlad loredanavlad Buna ziua, Am cateva nelamuriri vizavi de procedurile care v-or urma procesului de fond. Am avut un proces cu compania la care am lucrat si de unde am fost ... (vezi toată discuția)