Eu ca si reclamat am fost abordat de catre pirit care doreste sa incheiem litigiul . I-am prezentat doleantele mele , acesta a fost de acord . Intrebarea : sunt doi mostenitori , mama si fiul care au o treine din casa si pamint . Eu am doua treimi. Pentru a se putea finaliza tranzactia notariala este necesat sa fie ambii prezenti sau numai mama care este majoritara in treime respectiva ? Poate semna numai aceasta ca tranzactia sa fie valida ?
In momentul perfectarii vanzarii trebuie sa fie prezenti toti proprietarii respectivului imobil ce face obiectul contractului. In situatia in care unul dintre ei nu poate fi prezent poate mandata o terta persoana ori pe celalalt proprietar, printr-o procura speciala de vanzare, autentica, data in fata oricarui notar, de a semna in numele sau contractul de vazare.
In primul rand trebuie sa aveti certificat de Greta ca ati renuntat la judecata. Apoi puteti tranzactiona la notar . Este o tranzactie partaj. Nu vanzare! Toti trei trebuie sa fiti prezenti fie personal fie prin procura.
Dreptul de proprietate
pearl
Buna ziua. Eu impreuna cu sotul am facut o procura notariala soacrei, pentru a putea administra bunurile noastre, noi fiind plecati din tara. In prezent dorim ... (vezi toată discuția)