avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comisie disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comisie disciplinara

1.Comisia disciplinara(pentru personal contractual) are obligatia de a asigura accesul neîngrădit al persoanei a cărui faptă a fost sesizată la documentele utilizate în sau rezultate din activitatea comisiei de disciplină privind fapta sesizată ca abatere disciplinară , respectiv in timpul sedintei comisia este obligata sa prezinte documentele pe baza careia s-a formulat sesizarea de abatere disciplinara? Mie nu mi s-a prezentat.
2.Dupa terminarea sedintei am solicitat scris sa mi se prezinte aceste documente. Exista un termen legal care sa precizeze in cate zile trebuie sa mi se dea o copie a raportului de sesizare ca abatere disciplinara?

Alte discuții în legătură

Solicitare copie raport cercetare comisie disciplina cyan cyan Exista posibilitatea ca una dintre partile implicate intr-o cercetare disciplinara sa solicite o copie a raportului comisiei de disciplina? Care este temeiul ... (vezi toată discuția)
Comisie de disciplina ContSters48647 ContSters48647 As avea doua articole din H 1344/2007 privind comisiile de disciplina care mi se pare ca sunt contrare: art.43 "Comisia de disciplină are obligaţia de a ... (vezi toată discuția)
Comisie disciplina CorinaP85 CorinaP85 Buna ziua Persoana impotriva careia s-a facut o sesizare la comisia de disciplina, a solicitat prin intampinarea depusa sa i se comunice o copie a tututror ... (vezi toată discuția)