avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Comisie disciplina
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Comisie disciplina

Buna ziua
Persoana impotriva careia s-a facut o sesizare la comisia de disciplina, a solicitat prin intampinarea depusa sa i se comunice o copie a tututror actelor intocmite de catre comisie, precum si decizia de constituire a comisiei si registrul privind fisele de post
In Hg nr 1344/2007 se prevede faptul ca are acces neingradit la documentele rezultate sau sau utilizate in activitatea comisiei.
Intrebarea mea este: are dreptul sa primeasca copii dupa inscrisurile comisiei? si cu privire la decizia de constituire a comisiei si registrul fiselor de post nu ar trebui sa faca o cerere in scris catre conducerea unitatii? nu numai catre comsia de disciplina?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 14:04, 8 Decembrie 2010
"accesul neîngrădit al persoanei care a formulat sesizarea şi al funcţionarului public a cărui faptă a fost sesizată la documentele utilizate în sau rezultate din activitatea comisiei de disciplină"

Toate documentele care sunt la dosar inclusiv decizia de constituire.
Copie dupa registrul fiselor de post doar daca acesta este proba in cazul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie de disciplina ContSters48647 ContSters48647 As avea doua articole din H 1344/2007 privind comisiile de disciplina care mi se pare ca sunt contrare: art.43 "Comisia de disciplină are obligaţia de a ... (vezi toată discuția)
Solicitare copie raport cercetare comisie disciplina cyan cyan Exista posibilitatea ca una dintre partile implicate intr-o cercetare disciplinara sa solicite o copie a raportului comisiei de disciplina? Care este temeiul ... (vezi toată discuția)
Comisie disciplinara ContSters81656 ContSters81656 1.Comisia disciplinara(pentru personal contractual) are obligatia de a asigura accesul neîngrădit al persoanei a cărui faptă a fost sesizată la ... (vezi toată discuția)