avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Despre atributiile unui postas
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Despre atributiile unui postas

Buna ziua !Vreau sa stiu si eu daca un postas care distribuie pensii(si intre pensionarii se afla si socrii lui) el poate sa semneze cupoane si sa opreasca pensiile lor daca el nu are imputernicire de la ei semnata la notar ? specific ca ei nu stau in aceeasi casa .Va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:14, 13 Iulie 2013
Nu ,oficiatul postal nu are autoritatea si competenta sa semneze documente in locul titularului drepturilor de pensie
Daca va confruntati cu aceasta situatie,sesizati oficial dirigintele oficiului postal al carui angajat este postasul in cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă plicuri la adresă veche icatalin94 icatalin94 Buna ziua, Am o întrebare la care aș vrea un răspuns dacă se poate. Eu stau cu chirie într-o garsonieră. Cel care a stat înaintea mea este pensionar ... (vezi toată discuția)
Postasul nu aduce alocatia la timp aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa unde pot face o plangere contra postasului care nu aduce alocatia la timp ce odata cu pensiile .el da alocatii doar la cei care ii lasa spaga mare va rog ... (vezi toată discuția)
Pensii neincasate, persoana decedata noiklosa noiklosa Buna ziua, Am sa caut sa sintetizez situatia, pe cat este posibil. Asadar, o matusa de-a mea a fost internata in spital in urma cu aprox 4 luni. Nefiind ... (vezi toată discuția)