avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Din job part-time m-am trezit dator la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Din job part-time m-am trezit dator la banca

Am cautat un job part-time pe net si m-au contactat reprezentantii unei firme de consultanta fiscala si transferuri financiare.Pentru o perioada de proba de doua saptamani trebuia sa primesc bani in cont si sa ii transfer prin Western celor care solicitau imprumuturi si nu aveau cont. Apoi urma sa semnez contractul oficial si sa am acces la un cont al companiei si la datele clientilor din zona care mi se repartiza-aveau filiale in multe tari. Comisionul era de 4%. Am facut doua tranzactii si la a treia banca mi-a blocat contul si spune ca banca de unde au venit banii ii cere inapoi ca a fost o eroare.Ce pot sa fac?
Sa mergeti la politie de urgenta, macar dovediti ca sunteti de buna credinta si nu veti raspunde penal pt excrocheriile altora.
Ati spalat bani.
Sunt sume mari cele pe care banca le pretinde ?
E vorba de 1800 euro si 900 euro. Cei de la banca au spus sa nu merg inca la politie, sa astep sa verifice intai ai lor de la Bucuresti. Eu am castigat din asta cam 100 euro, pentru restul am chitante ca i-am transmis. De unde sa le dau eu toti banii?
Indiferent de ceea ce au spus cei de la banca, mergeti la politie si astfel nu veti fi complice la escrocheriile altora.
Si de unde dau banii ?
Se foloseau de contul dvs ca nu puteau trimite ei banii direct ?:)
Nu stiu ce ar mai putea sa verifice.
Chiar nu stiu de unde dati banii, mergeti intai la politie. mai aveti datele celor unde ati trimis, sunt din Romania ?

Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2013
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Cesiune ONU EMIL ONU EMIL Am cesionat (notar) cu act aditional la act constitutiv un SRL 1(eram adm. si actionar unic),am intocmit un PV(prin care aveam acces la unul din conturile SRL1 ... (vezi toată discuția)
Spalare de bani tatiana1 tatiana1 O societate comerciala este imprumutata de catre aasociat cu 48000 lei in baza unui contract de imprumut iar suma se inregistreaza in registrul de casa .Dupa ... (vezi toată discuția)
Complice la spalare de bani danad1nu danad1nu Complice la spalare de bani se mai regaseste in Noul Cod Penal? (vezi toată discuția)