Sotul meu detine o proprietate cu act de vanzare-cumparare facut de bunici lui.Problema e mai delicata:este o curte mare in care pe o bucata de pamant din aceasta curte este sotul meu proprietar iar pe cealalta este socrul meu,culmea este ca eu si sotul meu am construit niste cladiri pe parea socrului meu,cu acordul lui bineinteles,dar acum socrul meu s-a gandit sa ne de-a afara de aici,si ne-a spus ca daca vrem despagubiri pe ceea ce am construit pe proprietatea lui sa il dam in judecata.Acum intrebarea mea este ce sanse avem in justitie sa castigam acele despagubiri?Are vre un rost sa il dam in judecata?Mentionez ca m-ai avem cateva facturi pentru materialele pe care le-am cumparat pentru constructii.Multumesc anticipat
Da, puteti obtine despagubiri dar va trebui sa dovediti in instanta tot ce sustineti.
Se pare ca socrul a consultat un avocat si stie exact cum se prezinta situatia.
Este posibil si sa pierdeti procesul daca socrul va avea un avocat bun.
Dar noi avem si martori care stiu ca ceea ce este aici este facut de noi,nici macar asta nu ne va ajuta in proces?Ce sanse ne dati sa castigam procesul?
Dar banuiesc ca facturile pe care le avem si care sunt pe numele sotului,pentru ca materialele au fost luate prin firma la care lucreaza si ii oprea in fiecare luna rata din salariu pentru ele,ne vor ajuta...si martori ne vor fi de folos nu-i asa???
Va trebui administrat un probatoriu complex daca socrul parat nu va recunoaste.Deci, sanse ati avea...
O alta problema pe care o aveti este timbrajul.
Daca nu achitati taxa catre stat nu va judecati...