Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca am dreptul la despagubiri financiare
din partea socrilor daca eu plec din casa.
Mentionez ca am facturi la aproape tot ce am construit , martori care pot
confirma cele spuse de mine.
Am locuit 14 ani cu ei, 10ani am de la nunta cu acte in regula,
ceilalti ani am fost in concubinaj cu sotul meu
Multumesc,
Daca in timpul casatoriei ati investit bani si materiale in amenajarea casei socrilor dvs, atunci aveti un drept de creanta asupra acestor imbunatatiri pe care dvs le lasati in urma si de care se vor bucura acestia.
Situatia este una delicata si va trebui sa va probati cele afirmate cu martori, inscrisuri, eventual o expertiza pretuitoare a acestor imbunatatiri.
Daca ati efectuat aceste investitii in timpul casatoriei aveti dreptul la jumatate ( in principiu) din valoarea acestora sau din sporul de valoare pe care l-a dobindit imobilul proprietatea socrilor Dv. prin aceste investitii.
Multumesc pt raspuns,
As vrea sa va mai intreb daca am dreptul si la ce nu am facturi ,adica la ce nu pot dovedi cu acte ca am facut noi .dar am martori care pot confirma cele spuse de noi.
Divort
ionela18
BUNA ZIUA.
Eu si sotul meu am decis de comun acord sa divortam dupa 8 ani de casnicie, am ajuns la concluzia ca nu mai putem sa stam impreuna. Noi locuim ... (vezi toată discuția)
Partaj
clematis
va rog frumos sa imi raspundeti la urmatoarea problema.Acum doi ani sotia mea a deschis o firma la care este asociat unic .Firma este cu profil produse ... (vezi toată discuția)