avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire executata de tert,validata si apoi desfiintata ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire executata de tert,validata si apoi desfiintata de instanta

Sint in urmatoarea situatie:
Am avut un titlu executoriu catre debitorul M.F.P.In afara de MFP mai sunt in solidar alti trei debitori.Obiectul titlului l-a constituit stimulente pe perioada 2004-2006,cand am fost schimbat din functie fara acordul meu,ulterior fiind reintegrat.Prin poprire a fost executat tertul poprit A.T.C.P.M. Bucuresti care a achitat debitul in martie 2010.In luna aprlie 2010 si ulterior in martie 2011 a fost validata aceasta poprire de prima si a doua instanta(irevocabil).Ulterior,in aprilie 2013,in recursul MFP in contestatia la executare privind infiintarea popririi,a fost modificata sentiinta,au fost desfiintate formele de executare asupra MFP si intoarsa executarea(irevocabil).MFP mai are o contestatie la executare impotriva somatiei de plata pentru acelasi debit care se afla in rejudecare la prima instanta.
Intrebare: Daca mai e ceva de facut .

Alte discuții în legătură

Poprire in fiinta impotriva tertului auras2013 auras2013 In martie 2011 am validat definitiv si irevocabil o poprire impotriva tertului care a fost obligat sa-mi plateasca direct suma poprita, intr-o actiune de ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu hotarare definitiva dar nu irevocabila ClaudiaN ClaudiaN Societatea poate pune poprire pe salariul angajatului in baza unui titlu executoriu (hotararea de fond in litigii de munca) daca acesta nu este si irevocabil? ... (vezi toată discuția)
Desfiintarii popririi - efecte uzoni istvan uzoni istvan [u]Instatnta a dispus:[/u] 1. desfiintarea popririi dintr-un dosar de exec. silita; 2. restabilirea situatiei anterioare si 3.restituirea catre debitor a ... (vezi toată discuția)