am o hotarare definitiva emisa in 1998 pe baza unor documente false depuse la dosar si a intelegerii gresite de catre judecator a situatiei reale din dosar (proces prin care s-au anulat in parte o adeverinta de proprietate teren emisa in baza lg 18/91 si a unui pv de punere in posesie ) . la dosar s-a depus un pv care nu exista in evidenta primariei si in baza caruia , instanta a decis ca cel ce a depus respectivul pv la dosar are dreptate . ca atare mi s-a luat dreptul de a fi proprietarul de drept al terenului cumparat cu act notarial (act ramas valabil si azi) dar practic nu am terenul ptr ca exista aceasta hotarare prin care se anuleaza in parte adeverinta de proprietate si pv de punere in posaesie care au stat la baza actului meu. se poate ca acum sa anulez hotararea judecatoreasca definitiva respectiva? multumesc mult!
1. cine are posesia?
2. o adeverinta de la primarie cu ceea ce afirmati v-ar fi utila pt o eventuala cerere de revizuire..desigur cu sanse discutabile
3. de ce nu ati formulat plangere penala cu privire la inscrisul fals ca emanand de la primarie
nu am cum s-o anulez chiar daca e data de instanta care habar nu are despre ce e vorba si cand la baza actiunii celei ce detine posesia a stat un pv de punere in posesie fals?
nu aveam de unde sa stiu ca acel doc era fals. dreptul de proprietate e prescriptibil? care era termenul de atac?
vecina asta avea sprijinul celor de la fondul funciar de la primarie si nu aveam acces la datele de acolo. actul meu de vanzare-cumparare a ramas valabil dar nu am terenul. pot chema in judecata primaria sa imi dea alt teren?