avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intrebare despre reparatii in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intrebare despre reparatii in bloc

Doresc sa repar tubulatura la ghena cu un locatar nu este persoana fizica autorizata si nici nu are firma. As rugamintea sa imi spuneti ce acte trebuie sa inchei cu acesta din punct de vedere legal pentru a - l putea plati .Specific ca suntem asociatie de priprietari. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:54, 14 Iulie 2013
Conventie civila,daca este salariat retineti sanatate ,somaj si impozit la brutul din conventie,daca este pensionar doar sanatate si impozit,daca nu este nici salariat nici pensionar retineti sanatate , somaj si contributia la pensii si impozit ,faceti stat de plata si il declarati si in 112
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2013
elenazan, utilizator
Tubulatura ghena reprezinta parte comuna,a carei intretinere si reparatie intra in responsabilitatea asociatiei de proprietari
Comitetul executiv al asociatiei are autoritatea si competenta sa incheie contracte de prestari servicii cu executanti pentru diferite lucrari de reparatii parti comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari - reparatie ghena de gunoi decs decs In blocul in care locuiesc toboganul de la ghena de gunoi este spart la fiecare din punctele care deservesc cele 9 etaje. Din acest motiv, gunoiul este in mod ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ingrijitoare si gospodar ruxyradu ruxyradu as dori sa stiu care sunt formele legale de angajare si ce contributii se platesc pentru ingrijitoare asociatie de proprietari si gospodar (persoana din bloc ... (vezi toată discuția)
Cui reclam (solicit) curatarea ghenei de gunoi la bloc. perlutina perlutina M-am mutat intr-un bloc, unde constat ca gandacii sunt la ei acasa, iar tubulatura ghenei nu se mai vade de sub stratul de JEG. Eu voi curata pe palierul meu, ... (vezi toată discuția)