avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala pt inselaciune remisa pe e-mail..???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala pt inselaciune remisa pe e-mail..???

Va supun atentiei urmatorul caz:
- in oct 2007-persoana fizica din Buc plateste avans in baza unui precontract,factura,chitanta la o persoana juridica din Sibiu pt 2 apartamente cu termen ferm intrare posesie
- descopera ca pers.juridica e datoare la fisc desi in precontract declarase ca nu
-face taraboi => "oral",i se promit banii inapoi=>nu primeste nimic
-face o notificare oficiala in apr.2008,interventii,sms-uri=>alte promisiuni apoi administratorul nu mai raspunde la telef.
-ian.2009 descopera la CF ca pers.juridica vanduse ambele apartamente,desi in precontract se angajase ca va vinde numai pers.fizice respective
-feb.2009 face plangere penala pt inselaciune,fals in declaratii si uz de fals,via e-mail la Politia Sibiu.
-mar.2009,dupa nici un raspuns face alt e-mail la politie in care cere detalii ancheta,nume ofiter care are cazul=>nici un raspuns
Ce ma sfatuiti acum????
Multumesc anticipat!
cere scrisa, cu numar de inregistrare etc. Daca nu va raspund in termenul legal poate incepe scandalul :yes:
Parerea mea...
Politia Sibiu mi-a indicat modalitatile de reclamatie:posta,e-mail sau la registratura!
Am ales e-mailul pt ca sunt din Buc....
V-am cerut ajutorul pt ca nu vreau decat ca acest individ sa nu mai insele si pe altii...
Banuiesc ca nu ati trimis e-mail cu confirmare de primire...
Prin urmare organu` poate spune ca nu l-a primit. Nu are rost acum sa vorbim depre verificare serverelor pentru ca nu este cazul. Este NOBILA intentia dumneavoastra dar pana la finalizarea unui proces (si in cazul in care persoana este condamnata) poate sa comita linistit alte fapte de aceeasi natura. Procesele de acest gen pot sa dureze destul de mult mai ales ca (cred) marea parte a discutiilor o sa fie pe latura civila
cristian0 a scris:
Va supun atentiei urmatorul caz:
- in oct 2007-persoana fizica din Buc plateste avans in baza unui precontract,factura,chitanta la o persoana juridica din Sibiu pt 2 apartamente cu termen ferm intrare posesie
- descopera ca pers.juridica e datoare la fisc desi in precontract declarase ca nu
-face taraboi => "oral",i se promit banii inapoi=>nu primeste nimic
-face o notificare oficiala in apr.2008,interventii,sms-uri=>alte promisiuni apoi administratorul nu mai raspunde la telef.
-ian.2009 descopera la CF ca pers.juridica vanduse ambele apartamente,desi in precontract se angajase ca va vinde numai pers.fizice respective
-feb.2009 face plangere penala pt inselaciune,fals in declaratii si uz de fals,via e-mail la Politia Sibiu.
-mar.2009,dupa nici un raspuns face alt e-mail la politie in care cere detalii ancheta,nume ofiter care are cazul=>nici un raspuns
Ce ma sfatuiti acum????

RASPUNS:
Incercati sa obtineti confirmare de primire pentru email-ul trimis,dar este bine ca sa trimiteti si plangere in scris prin posta,-recomandata cu confirmare de primire pentru a fi sigur ca aceasta nu va fi omisa.Este o masura de precautie, de cele mai multe ori ,necesara.In rest depinde de probatorii...:)
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2009
ContSters20980, utilizator
Multumesc pt sfaturile dvs.
Am solicitat din nou Insp.Politie Sibiu confirmarea primirii plangerii penale.

Alte discuții în legătură

Contract leasing -pers,fizica, dar statut de pers juridica????????? foxi foxi Buna seara! Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta destul de spinoasa:am un autoturism kia c`eed achizitionat in regim de leasing acum 2 ani ... (vezi toată discuția)
Trecerea pe cheltuieli a unei instalatii gpl montata pe taxi emilia1961 emilia1961 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Am un IF cu activitate taxi. Am pus (in luna Ianuarie 2011) pe masina de ... (vezi toată discuția)
Accesare si modificare cont e-mail yahoo ele72 ele72 In data de 28 august 2009 in timp ce imi citeam e-mail-urile din casuta personala de pe yahoo, aceasta a fost accesta de pe un alt calculator (eu primind ... (vezi toată discuția)