avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala pt inselaciune remisa pe e-mail..???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala pt inselaciune remisa pe e-mail..???

Va supun atentiei urmatorul caz:
- in oct 2007-persoana fizica din Buc plateste avans in baza unui precontract,factura,chitanta la o persoana juridica din Sibiu pt 2 apartamente cu termen ferm intrare posesie
- descopera ca pers.juridica e datoare la fisc desi in precontract declarase ca nu
-face taraboi => "oral",i se promit banii inapoi=>nu primeste nimic
-face o notificare oficiala in apr.2008,interventii,sms-uri=>alte promisiuni apoi administratorul nu mai raspunde la telef.
-ian.2009 descopera la CF ca pers.juridica vanduse ambele apartamente,desi in precontract se angajase ca va vinde numai pers.fizice respective
-feb.2009 face plangere penala pt inselaciune,fals in declaratii si uz de fals,via e-mail la Politia Sibiu.
-mar.2009,dupa nici un raspuns face alt e-mail la politie in care cere detalii ancheta,nume ofiter care are cazul=>nici un raspuns
Ce ma sfatuiti acum????
Multumesc anticipat!
si mai puteti actiona si pe cale civila. adica sa solicitati instantelor de judecata anularea celor 2 contracte de vanzare-cumparare.

si daca in ante-contract aveti o data scandenta cand va interveni vanzarea si daca cel termen a trecut, puteti solicita instantei sa oblige persoana respectiva la aducerea la indeplinire a actului de vanzare, asta, bine-nteles, dupa ce se vor anula cele 2 contracte de vanzare.
Ultima modificare: Duminică, 15 Martie 2009
Gabriela Mihai, Avocat
kamar a scris:

si daca in ante-contract aveti o data scandenta cand va interveni vanzarea si daca cel termen a trecut, puteti solicita instantei sa oblige persoana respectiva la aducerea la indeplinire a actului de vanzare, asta, bine-nteles, dupa ce se vor anula cele 2 contracte de vanzare.

Cu tot respectul ,ascultati sfaturile celor de specialitate,restul sunt discutii de dragul de a participa la acestea.Fiecare are dreptul la o parere,dar de aici si pana cand persoana"X" blogger,de meserie "Y" si cu pregatire "Z" ofera sfaturi de specialitate este chiar prea mu:(lt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract leasing -pers,fizica, dar statut de pers juridica????????? foxi foxi Buna seara! Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta destul de spinoasa:am un autoturism kia c`eed achizitionat in regim de leasing acum 2 ani ... (vezi toată discuția)
Trecerea pe cheltuieli a unei instalatii gpl montata pe taxi emilia1961 emilia1961 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Am un IF cu activitate taxi. Am pus (in luna Ianuarie 2011) pe masina de ... (vezi toată discuția)
Accesare si modificare cont e-mail yahoo ele72 ele72 In data de 28 august 2009 in timp ce imi citeam e-mail-urile din casuta personala de pe yahoo, aceasta a fost accesta de pe un alt calculator (eu primind ... (vezi toată discuția)