avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere program de vizita

Buna ziua,
Cum si cand pot depune, la dosar, cererea pt. programul de vizita al copilului? A doua infatisare este pe 23 mart.. Se poate depune la inceputul sedintei de judecata sau e obligatoriu la registratuura inainte de termen?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters64839 , utilizator 11:01, 13 Martie 2009
Nu este obligatoriu sa depuneti actele la Registratura. Puteti sa le depuneti si in sedinta, dar nu la inceput, ci in momentul cand se striga dosarul dvs. Imediat dupa ce se striga dosarul, veti cere incuviintarea judecatorului de a depune programul de vizitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere termen angajare aparator legal ramy84 ramy84 In cazul in care intimatul intr-un proces doreste sa ceara termen pentru angajarea unui aparator legal, aceasta cerere poate fi depusa pana cel tarziu la ... (vezi toată discuția)
Cauze la aceeasi ora, complete diferite Corina Dina Corina Dina Reprezint societatea ( comerciala ) in 3 cauze care au primit termene in cunostinta in aceeasi data , la aceeasi ora estimata , doua la un complet , una la ... (vezi toată discuția)
Depunere inscrisuri mihai_006 mihai_006 Buna seara, Va rog frumos daca ma puteti ajuta intr-o problema. Maine am un proces si trebuie sa depun niste inscrisuri. Din pacate, nu pot ramane la ... (vezi toată discuția)