avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu propietate pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu propietate pierdut

Buna seara,v-as ruga daca ma puteti lamuri in doua situatii<in anul 2000 am depus o cerere pt a fi despagubiti pe o suprafata de padure ce apartinea bunicului,anii au trecut ..ca nu sant fonduri ca nu stiu ce..ne au tot plimbat,a fost anexat si titlul de propietate ,dupa ani primarii schimbandu se ne-au spus ca nu apare nici o cerere ,intrebarea mea la dvs este ,de unde as putea sa ridic un duplicat dupa acel titlu de propietate si in baza caror acte,macar sa le scot acum cat mai traieste bunicul.A doua intrebare este,de unde pot scoate sau mai exact verifica cate loturi mai are bunicul meu pt ca stiu cu siguranta ca mai exista ceva insa cei din primarie nu ne dau nici un detaliu .va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: addac , utilizator 20:48, 14 Iulie 2013
1-Incercati la cadastru sau la serviciul specializat din primarie
2-Daca bunicul dvs a achitat obligatii fiscale aferente loturi in discutie,solicitati detalii direct la autoritatea fiscala locala
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocupare functii conducere lia2707 lia2707 Buna seara, v-as ruga sa ma lamuriti in urmatoarea problema: dupa noile reglementari in domeniu, consilierii scolari si alte categorii nu mai sunt ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru otto2007 otto2007 Buna seara, V-as ruga sa ma lamuriti in legatura cu un lucru: Am 3 puncte de lucru ( spatii comerciale) . Pt a fi ok in fata oricarui control ce acte ar ... (vezi toată discuția)
Salvarea raspunsurilor de pe forum Pilu Pilu Buna seara. V-as ruga sa ma lamuriti cum pot salva toate intrebarile mele, pecum si raspunsurile de pe Forum. Pana acum, daca faeceam clic pe profilul meu imi ... (vezi toată discuția)