avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Restituire acte somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Restituire acte somaj

actele originale(foaie matricola si diploma de calificare)ni se vor da inapoi?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:01, 15 Iulie 2013
Da,vi se da inapoi diploma de absolvire,ANOFM doar cere sa aduceti originalul ptr a verifica daca copia xerox de pe diploma este adevarat,
In cea ce priveste si foaia matricola,ANOFM nu cere asa ceva,sau cumva cere si eu intr-adevar nu sunt la curent cu cerintele actelor ptr intocmirea dosarului?

Pana la urma sunteti sigur ca ati postat intrebarea unde trebuia? Mai precis,care institutie va cerut si foaia matricola?
Din cate stiu , AJOFM-ul nu opreste niciun act original.
Actele originale nu se opresc nicaieri, ele se confrunta cu copiile si apoi se restituie pe loc.
Eu am impresia ca @cretzofonata a mers sa se inscrie la facultate si acolo i s-a cerut ambele acte in original,adica si diploma si foaia matricola,pentru ca acolo se cere asa ceva.
Insa cred ca nu a gasit unde sa posteze intrebarea si a postat-o direct la SOMAJ.
Ramane sa vedem ce ne spune,adica care institutie i-a cerut aceste acte?
Din titlul topicului inteleg ca este vorba de acte depuse la Agentia de Somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta legalizata? davidoff davidoff Buna ziua, Am si eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva. Am terminat facultatea si la serviciu imi cer copia de pe diploma de licenta legalizata. Asa ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)
Somaj persoana cu handicap auracata auracata buna ziua.am un baiat in virsta de 21 ani cu handicap.a terminat in iulie scoala de arte si meserii . cei de la scoala mi-au spus ca il pot inscrie la somaj.am ... (vezi toată discuția)