avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... IMPRUMUT BANCAR
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

IMPRUMUT BANCAR

Institutia publica vrea sa faca un imprumut bancar pentru cofinantarea unui proiect european.
Guvernul a emis OG 27/2013 prin care finanteaza aceste proiecte fara dobanda.
Institutia insista.
Ce sfaturi imi dati?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:28, 15 Iulie 2013
In principiu, pentru realizarea proiectelor de investitii, se pot contracta imprumuturi in conditiile de eligibilitate stabilite de banca. Aceste imprumuturi sunt aprobate prin HCL.

Multe unitati administrativ teritoriale apeleaza la imprumuturi pentru realizarea obiectivelor de investitii.

Referitor la oug 27/2013 cititi si nota de fundamentare care stabileste care sunt beneficiarii si conditiile care trebuie indeplinite de beneficiari.
[ link extern ]
Iar aici instructiunea 105 pentru beneficiari privind modul de implementare a oug 27/2013 privind mecanismul decontarii cererilor de plata :
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare lista de investitii in institutiile publice cristinacarina cristinacarina In ce mod se poate schimba lista de investitii la jumatatea anului?Prin HCL?Si se poate schimba substantial?De cate ori se poate modifica chiar si prin sedinta ... (vezi toată discuția)
Apeluri de proiecte! Daniela Bolog Daniela Bolog Marti, 10 decembrie 2013, s-a deschis \\"LOCAL\\", prima linie de finantare (apel de propuneri de proiecte) in cadrul Programului finantat de Islanda, ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara Anca_Topor Anca_Topor Buna ziua, As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi ... (vezi toată discuția)