avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Adeverinta venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Adeverinta venit

Buna ziua!
avem un salariat care doreste sa-si ia CIC in locul mamei, copilul fiind nascut in luna Ian. 2013. Doresc sa ma lamuriti cu raspunsul la urmatoarea intrebare: la completarea adeverintei de venit tip vom complete veniturile aferente ultimelor 12 luni anterioare nasterii copilului sau veniturile aferente ultimelor 12 luni anterioare suspendarii CIM?
In asteptarea raspunsului d-stra va multumesc si va doresc o zi buna!
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2013
mirelanicola.72, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirelanicola.72 , utilizator 11:43, 15 Iulie 2013
Se completeaza veniturile realizate in ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului.
Va multumesc!
va mai deranjez cu o intrebare: daca in interiorul acelor 12 luni (anterioare datei de nastere a copilului) salariatul a avut cateva luni fara nici un venit realizat, voi completa rubric lunii respective cu 0?
Pentru acele luni veti completa venituri realizate = 0
Va multumesc!!!!
O ultima intrebare: daca salariatul nu se incadreaza pentru idemnizatia CIC si CIM-ul a fost deja suspendat in revisal cum se poate proceda pentru incetarea acestei suspendari si ce acte sunt necesare la dosarul angajatului pentru a putea opera in revisal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza calcul indemnizatie crestere copil DOAR_NOI DOAR_NOI As dori va rog raspuns la urmatoarea situatie: - in ultimile 12 luni anterior datei nasterii copilului am realizat urmatoarele venituri : dintr-un C.M. cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil miruna_albu miruna_albu Buna seara, Sunt angajata cu CIM pe perioada nedeterminata de la 01.07.2009. Din 01.10.2009, angajatorul a luat masura diminuarii timpului de lucru de la 8 ... (vezi toată discuția)