avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act vanzare autoturism cu acordul ambelor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act vanzare autoturism cu acordul ambelor parti,amiabil

in urma cu ceva timp,mama mea a cumparat o masina de la o firma.dar imediat a doua zi,a suferit un infarct miocardic,apoi o operatie pe inima,nu s_a trezit 40 zile din anestezie,luni intregi de spitalizare,i s'au implantat 2 by_passuri si o proteza aortica,in fine,rezultatul e ca nu mai are voie sa conduca autoturism si nu mai are permis,nici nu va mai avea vreodata.masina cumparata,desi este in posesia ei fizic,a ramas inmatriculata pe acea firma,dar s_a radiat de la fisc de pe firma,e radiata de la fisc,dar nici pe numele mamei nu e inmatriculata.e inmatriculata tot pe fosta firma,doar ca scrie in talon...instrainat catre..numele mamei.as vrea sa stiu daca se poate anula acel act de vanzare cumparare,pe motive de sanatate,si CU ACORDUL AMBELOR PARTI,INTRUCAT SI FIRMA CARE A VANDUT ESTE DE ACORD SA_L ANULEZE.AR TREBUI SA FIE AMIABIL,SIMPLU. este vreun avocat pe aici care ma poate ajuta sa rezolv?sau daca mama,in aceasta situatie ,o poate la randul ei revinde catre altcineva,daca da,cum,si ce ar trebui sa faca?are deja un cumprator,cui sa o vanda.multumesc,astept solutii.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:21, 15 Iulie 2013
De anulat este mai complicat insa revanzarea se poate face fara probleme deosebite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto si inmatriculare persoana cu handicap. Cocainaa Cocainaa Buna ziua Sunt pesoana cu handicap gradul II ( grav si accentuat ),avand decizie de incadrare in handicap definitiva . As dori sa stiu daca beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Refuz despagubire pentru credit doina75 doina75 Buna seara . Am o mica problema si v-as ruga sa ma ajutati cu un sfat . In 2006 tata a facut un credit la BCR si a semnat si o polita de asigurare pt credit . ... (vezi toată discuția)
Cost act vanzare-cumparare mineralistul mineralistul Buna ziua, Sunt proprietarul unei masini Dacia Supernova Clima ( masina este din 2003 ) si vreau sa o donez mamei mele. Banuiesc ca trebuie sa fac un act de ... (vezi toată discuția)