avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire notariat act vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire notariat act vanzare

Buna ziua! "Am si eu o nelamurire.in anul1989 tatal meu impreuna cu 2 surori a mostenit de pe urma bunicilor o casa si teren 200 m. in 1995 o matusa a vandut partea ei de mostenire tatalui meu celeilalte surori. in anul 2012 a murit matusa care a cumparat si mostenitorii ei vor sa faca succesiune/.de la notar l-i s-a spus ca trebuie sa modifice actul de vanzare pentru ca la data la care s-a facut vanzarea pe act nu a fost trecut si sotul ei care intre timp a si decedat . intrebarea mea este urmatoarea trebuie sa sa modifice actul de vanzare cumparare pentru ca sa figureze ambii soti ??" Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 15:00, 15 Iulie 2013
Nu se modifica niciun act. Daca matusa figura in act ca si casatorita, inseamna ca nu trebuie facuta mentiunea aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren acaparat... gigelas gigelas Buna ziua, Bunicul a avut o curte cu o suprafata de cca.2500 mp.care a fost anterior a tatalui sau (strabunicul meu). Dupa decesul strabunicului (strabunica ... (vezi toată discuția)
Mostenire silvia claudia silvia claudia Buna ziua . Mama trebuie sa faca mostenirea dupa parinti, ele erau 2 surori, dar matusa a murit si are o fata majora. Aceasta mostenire se imparte intre mama ... (vezi toată discuția)
Deschiderea succesiunii valy 84 valy 84 Buna ziua as dori sa primesc si eu o informatie cu privirea la intervalul de timp in care se poate deschide o succesiune. Bunica mea a murit in anul 2001. ... (vezi toată discuția)