Am o microintreprindere platitoare de impozit pe venit. As dori sa intreb care sunt pasii pentru emiterea unei facturi catre o persoana particulara. Este neaparat necesara incheierea unui contract de prestari servicii cu acea persoana sau se poate emite factua fara acest contract?
Este vorba doar despre o factura catre o pers.fizica sau in general vreti sa emiteti facturi catre pers.fizice?
Daca de ex.vindeti un mijloc fix,nu aveti nevoie de contract.Intocmiti factura pers.fizice.
Factura este pentru prestari servicii si, da, in general doresc sa emit facturi pentru persoane fizice atunci cand este cazul. Daca mi-ati putea da mai multe informatii v-as fi recunoscatoare. Multumesc
Prestarea de servicii catre persoane fizice implica si utilizarea casei de marcat,obligatoriu.Sunt cateva exceptii,depinde ce activitate desfasurati dvs.
Buna seara!
Pai depinde ce fel de activitati prestati d-voastra....
Daca intocmiti anumite documentatii, de ex., nu va trebuie casa de marcat, dar trebuie sa incheiati contract de prestari servicii pt a putea taia factura, inclusiv pentru persoane fizice...
Intrebare
cod1
buna, am un srl ,obiect de activitate prestari servicii ,va rog sa-mi spuneti pot sa fac factura la persoana fizica?
multumesc (vezi toată discuția)