avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura

Buna, intrebare ,asi dori sa stiu daca pot sa fac o procura fratelui meu pentru a ma reprezenta la succesiunea bunici mere,mentionez am un certificat in calitate de mostenitor dupa tatal meu si fratele meu a renuntat la tot in favoarea mea,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 13:27, 15 Iulie 2013
puteți face procură oricui doriți, atâta vreme cât persoana este aptă de a îndeplini sarcina/sarcinile descrise în aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura C.Fabyola C.Fabyola buna, Am facut succesiune dupa bunicul si tatal meu, am obbtinut un certificat in calitate de mostenitor ,ulterior a decedat si bunica mea, (nu sa facut ... (vezi toată discuția)
renuntare in favorem-succesiune furtd furtd buna ziua as dori sa stiu daca in cazul unei succesiuni intre 2 frati (1/2)si o matusa (1/2), (eu fiind unul din frati), in cazul in care renunt la succesiune ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune bunici - reprezentarea unuia din copii (decedat si el) prin mostenitori carmenbucur carmenbucur Va prezint urmatorul caz: urmeaza sa se dezbata succesiunea dupa bunicii mei (casa + pamant) in favoarea unuia dintre fratii mamei. Bunicii au avut 4 copii , ... (vezi toată discuția)