avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxe infintare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxe infintare punct de lucru

Buna ziua , as dorii care sunt taxele pentru infinatarea punctului de lucru , am tot cautat , dar nu am gasit nimic concret ! Multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Alina Grigoriu , Avocat 06:40, 16 Iulie 2013
Depinde de numarul activitatilor autorizate. Estimativ, 5-6oo lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce costa mai putin:schimbare sediu social sau adaugare sediu secundar? beasan beasan Buna ziua Am 2probleme: 1.as dori sa deschid un bar de karaoke,in alt oras decat unde se afla sediul firmei.Eu am punct de lucru deschis in orasul ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de functionare de la primarie electrounivers electrounivers Este sau nu obligatorie obtinerea autorizatiei de functionare de la primarie pentru spatiu comercial al unui SRL. cu activitate de magazin electrocasnice ... (vezi toată discuția)
Lamuriri intreprindere individuala ContSters113082 ContSters113082 Am infiintat o II, cu activitate comercializare haine second, neplatitoare de TVA si momentan fara activitate( inca nu am gasit spatiu comercial). As dori sa ... (vezi toată discuția)