avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Localizarea convorbirilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Localizarea convorbirilor

daca am folosit un telefon mobil timp de 4 luni iar dupa aceea am aruncat atat telul cat si cartela se poate localiza de unde am primit si am dat apelurile?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:59, 17 Iulie 2013
Localizarea se face in momentul convorbirii sau unde se afla telefonul.
Daca persoana nu se afla in tara se poate afla daca a vorbit la telefon.
Depinde, daca se stabileste ca numarul era al dvs., se poate face legatura, deoarece furnizorii de telefonie mobila sunt obligati sa pastreze logurile o vreme. Daca nu se poate stabili al cui e numarul, nu se va face nicio legatura. De ex. daca v-ati sunat des mama, tatal si fratii/surorile, s-ar putea banui cine a vorbit de pe mobil.

Oricum, pe loguri nu scrie ca telefonul a fost folosit de Ionescu sau Popescu, acest lucru ar putea fi stabilit doar daca acele convorbiri au fost interceptate la vremea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Localizarea convorbirilor si a telefonului oltul oltul politia poate sa localizeze unde au avut loc convorbirile telefonice sau localizeaza unde se afla in momentul respectiv telefonul? (vezi toată discuția)
Telefon pierdut in maxi-taxi AndreiAndrei123 AndreiAndrei123 Bună seara, am și eu o problemă... :) Mi-am scăpat telefonul din buzunar în maxi-taxi pe a 3-a banchetă(nu cred că era necesar detaliul ăsta) Mi-am ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)