avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... localizarea convorbirilor si a telefonului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

localizarea convorbirilor si a telefonului

politia poate sa localizeze unde au avut loc convorbirile telefonice sau localizeaza unde se afla in momentul respectiv telefonul?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:57, 1 August 2013
Exista autoritati/unitati speciale care detin tehnica necesara pentru interceptare si localizare aparat
Daca e telefon mobil, a fost logat cand a inceput convorbirea, de la ce antena, la ce alte antene s-a cuplat (daca s-a aflat in miscare), in ce moment s-a sfarsit convorbirea, cu ce numar a vorbit. Providerii au obligatia sa pastreze logurile un anumit timp (6 luni sau 3 ani, nu mai stiu).
Ultima modificare: Joi, 1 August 2013
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Localizarea convorbirilor oltul oltul daca am folosit un telefon mobil timp de 4 luni iar dupa aceea am aruncat atat telul cat si cartela se poate localiza de unde am primit si am dat apelurile? (vezi toată discuția)
Cand se poate cere localizarea telefonului mobil ? - in practica lapapucii lapapucii In practica, cam pentru ce gen de fapte se poate cere \\"localicarea telefonului mobil\\"? Banuiesc ca aceea localizare costa, si nu se ofera pt. fapte gen ... (vezi toată discuția)
Triangulare telefon mobil lapapucii lapapucii Este adevarat ca telefonul mobil poate fi trianghiulat doar pe moment? Si nu se poate afla decat ceea mai apropiata celula care a fost folosita ca de ex. 5 ... (vezi toată discuția)