avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima de vacanta

Buna ziua tuturor! Am o nelamurire in legatura cu prima de vacanta.
In contract se mentioneaza ca se da prima de vacanta inainte de plecare a angajatului in concediu, mie mi s-a dat dupa ce vin din concediul, atunci cand am luat lichidarea lunii respective (la aprox. 2 saptamani dupa venirea din concediu). Problema nu ar fi asta (desi la cei cu bani putini se simte imediat), ci ca am concediu fractionat pe 3 perioade dintre care: prima parte a concediului a nimerit pe vechiul C.C.M in care valoarea primei de vacanta era de 300 lei... Fara sa stiu ca nu mi se va da restul de marire din noul contract voi ramane cu o prima mai mica fata de ceilalti angajati care vor lua prima de vacanta din noul C.C.M. desi eu mai am de luat zile de concediu.
Ce zice legea: se recalculeaza acea prima sau ramane data asa?!
P.S. La omul sarac nici b_ oii nu trag... O zi cat mai frumoasa tuturor va doresc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:20, 16 Iulie 2013
Dati-ne date exacte despre situatia dvs , ce prevede vechiul ccm , ce prevede noul ccc , data intrarii in vigoare a noului ccm , data expirarii vechiului ccm si perioadele de CO...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Am inalnit, recent, o situatie strigatoare la cer, cel putin pentru mine, personal. Intr-o institutie serioasa, CCM prevede ca zilele de CO se pot ... (vezi toată discuția)
Prima de vacanta d_indrei d_indrei Buna ziua! Ma aflu in situatia in care am demisionat, prezentandu-mi cererea de demisie in timpul concediului. As dori sa stiu daca mai am dreptul la prima de ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti pe concediu de odihna 2013 cristi_afrim cristi_afrim -am intrat in co 2013 din data de 3 ian,stiu ca legea prevede ca drepturile banesti pe co se dau cu 5 zile inainte de a intra in co, dar eu am primit avans si ... (vezi toată discuția)