Buna ziua! Ma aflu in situatia in care am demisionat, prezentandu-mi cererea de demisie in timpul concediului. As dori sa stiu daca mai am dreptul la prima de vacanta, odata cu initierea demisiei si intrarea in preaviz, in conditiile in care concediul se continua in preaviz. Conditia de obtinere a primei de vacanta este de a avea minim 10 zile de concediu legate (eu mi-am dat demisia dupa 5 zile, practic la jumatatea concediului)
Daca v-ati luat minim 10 zile de CO , asa cum se prevede pentru acordarea primei de vacanta, atunci aveti dreptul de a beneficia de acesta.
Art.81 alin.5 C.mun. prevede ca, pe durata preavizului contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele.
Astfel, pe durata preavizului aveti calitatea de salariat si veti benefici ade toate repturile prevazute in c.i.m., in c.c.m. aplicabil si/sau in reg.intern al angajatorului.
Demisie
VaduvaL
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca am avut contract pe perioada determinata pe 3 luni adica 03.06.2016-02.09.2016,iar pe 02.09.2016 am primit act aditional ... (vezi toată discuția)