avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda parcare Timisoara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda parcare Timisoara

Azi am primit amenda pentru ca nu am "platit" taxa pentru parcare pe domeniul public. In Timisoara functioneaza un sistem de plata pe baza de abonament sau plata prin sms in reteaua orange, vodafone sau cosmote. Eu detin abonament doar la rcs-rds - (digi mobil) si deci nu am posibilitatea de a plati folosind sistemul actual.
Raspunsul celor de la administratia domeniului public: "Nu trebuia sa parchez pe zonele cu plata" daca nu am abonament la unul din furnizorii amintiti.
Se poate ingradi dreptul vre-unui cetatean de a folosi parcarea publica daca nu detine abonament la orange, vodafone sau cosmote?
Ce posibilitati am de a contesta si de a nu plati amenda?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. ... Ybaion Ybaion Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. Am un abonament de circa 10 ani la Telecom TV în care este inclus și un abonament de ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonamente telefonie mobila inainte de termen cezarcor cezarcor Buna ziua, Ma confrunt cu o mare nemultumire fata de serviciile operatorului RCS RDS. Anul trecut am portat un nr din Cosmote in RDS. La inceput, nu aveam ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament vodafone inainte de termen ContSters367859 ContSters367859 Salut, vroiam ceva informati in legatura cu un contract vodafone. De curand am luat in chirie un apartament, si cu acordul proprietarului am incheiat un ... (vezi toată discuția)