avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plati facute de administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plati facute de administrator

Administratorul asociatiei de propietari poate da banii in avans unor categorii de propietari,iar aceste sume de bani sunt trecute in plata la intretinerii lunare,pentru care in cazul neachitarii la timp a intretinerii percep penalitati si de cine sunt controlate asociatiile de propietari?
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 16:22, 16 Iulie 2013
Va rog frumos sa fiti mai explicit. Cum se intampla tarasenia?
la o asociete de propietari administratorul vrea sa dea o suma de bani (aproximativ 50 de milione)locatarilor de la et 4 al unui bloc urmand sa incaseze suma respectiva de la toti locatarii prin plata intretinerii iar la suma respectiva de bani in cazul neplatii intretinerii la timp se percep penalitati fiind de acord cu acest lucru doar 4 locatari din bloc!este legal?
Pai de ce sa le dea bani celor de la et.4?
Asa vrea administratorul la mica intelegere cu cei de la etajul 4,iar cand ii reprosaz acest lucru spune ca asa s-a stabilit!
Ce au facut cei de la etajul 4 de trebuie sa le dea bani?
Au reparat cumva acoperisul din banii proprii?

Alte discuții în legătură

Terasa acoperis armeneasca armeneasca Stau la et.4 al unui bloc care are 5 etaje. Apartamentele de la et.5 au insa o terasa, care apare in actul de proprietate al celor de la et.5. Accesul pe ... (vezi toată discuția)
Locatarii refuza reparatia acoperisului. ce se poate face? nicu9 nicu9 Situatia este urmatoarea. Este vorba de un bloc cu 4 etaje format din mai multe scari, cu 3 apartamente pe etaj inclusiv parter, adica 15 etaje pe fiecare ... (vezi toată discuția)
Izolare acoperis bloc Claudia F. Claudia F. Buna ziua! As dori si eu un sfat avizat intr-o problema legata tot de acoperisul blocului in care locuiesc. In blocul nostru de 4 nivele, situatia e mai ... (vezi toată discuția)