avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general FACTURI EMISE GRESIT!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

FACTURI EMISE GRESIT!

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu o situatie. S-au emis si s-au trimis catre beneficiari facturi cu plaja de numere din anul precedent. Stiind ca s-a gresit, am stornat acele facturi si am refacut facturile cu plaja de numere din anul curent. Puteti sa imi spuneti daca am procedat corect si care este cadrul legal la care putem face referire.
Va multumesc foarte mult pt. ajutor!
Cel mai recent răspuns: zdnicol , utilizator 07:50, 17 Iulie 2013
Buna ziua,

Daca sunt facturi curente cel mai bine ar fi sa vorbiti cu beneficiari sa inlocuiti facturile emise eronat cu cele corecte.
Pai nu se pot inlocui. Sunt deja inregistrate in contabilitate. Nu avem cum sa le inlocuim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizorul face storno , dar "uita" sa anunte clientul discover discover Buna ziua , va rog mult dați-mi un sfat . ASA ceva nu am patit niciodată , si pana întreb contabilul vreau sa vad ce se poate face . Am un furnizor cu ... (vezi toată discuția)
Incasat in plus pe chitanta Mariralu Mariralu Buna ziua, La reglarea unei fise a unui client am observat ca : - desi s-a facut chitanta pe suma de 1200 lei , in casa s-a inregistrat , din ... (vezi toată discuția)
Corectare facturi eronate mihaelarad mihaelarad In anul 2009 am emise facturi de prestatii servicii catre un punct de lucru al unei societati(cu tva) desi punctul de lucru nu era platitor de tva. In 2012 mi ... (vezi toată discuția)