avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale taxa radio -tv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

taxa radio -tv

Sunt societatile obligate sa achite taxa de radio cf L41/94 daca nu au contract incheiat cu radiodifuziunea romana ( nu cei care au baruri,terare,restaurante) ?

Societatea Romana de radiodifuziune trimite somatii de plata si amenintari cu chemare in instanta catre societati, cum ar trebui raspuns la aceste somatii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 17:44, 16 Iulie 2013
Prin lege, toate societatile, chiar daca nu au aparate de radio, sau nu asculta niciodata SRR, sunt obligate sa plateasca aceasta taxa. Taxa nu este o taxa de ascultare a postului respectiv, ci de sustinere financiara a postului public radio.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi daca [b]taxa radio [/b]este obligatorie! Pentru ca am vazut ,ca nu toate firmele sint somate s-o plateasca.Firma mea de ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv???!!! este anulata sau nu??? felteiu felteiu [b]VA ROG DACA CINEVA POATE SA RASPUNDA!!![/b] Informatiile privind "taxa RADIO TV" emisa catre persoanele juridice (SRL) sunt contradictorii, confuze si ... (vezi toată discuția)
Taxa melchior melchior o persoana juridica poate solicita scutirea de la plata taxei radio nu exista un contract cu electrica pe numele societatii care a inchiriat un sediu si ... (vezi toată discuția)