avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Scutire plata taxe in cazul demolarii unei case vechi
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Scutire plata taxe in cazul demolarii unei case vechi

Buna ziua,
Parintii mei au o casa in curtea lor pe care vor sa o darame deoarece e putin deteriorata de vreme insa nu au bani sa faca dosarul la primarie, care din cate am inteles e destul de stufos: cereri peste cereri, fisa fiscala, certificat nu mai stiu de care, proiect de demolare si abia apoi se elibereaza autorizatia de constructie.
Eu va intreb daca nu exista si alta cale de a demola cladirea asta fara a mai plati proiect de demolare si alte taxe la primarie, gen o cerere pe propria raspundere, sau altceva..

Va multumesc anticipat ptr raspunsurile Dvs.

Alte discuții în legătură

Va rog un raspuns urgent CLAUDIA JARCA CLAUDIA JARCA Buna ziua, as dori si eu sa stiu ce se intampla in situatia urmatoare: locuiesc la curte si as vrea sa daram garajul sa construiesc o camera in locul lui si ... (vezi toată discuția)
Buna seara, avem o casa si de ea e legata una batraneasca pe care ... FloryAlexandra FloryAlexandra buna seara avem o casa si de ea e legata una batraneasca pe care vrem sa o darmam ca si asa cade, intrebare : Daca nu avem cadastrul dar avem plan de ... (vezi toată discuția)
Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)