avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura auto Italia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura auto Italia

Buna seara. Eu locuiesc in Italia (am buletin de IT si pasaport romanesc) si doresc sa vin in tara cu autoturismul mamei mele, inmatriculat IT. Acest autoturism urmeaza sa il folosesc eu pe teritoriul Romaniei si sa il si inmatriculez aici. Ce varianta este mai usoara? Act de vanzare cumparare direct in Italia pentru numele meu(destul de scump) sau se poate face si o procura prin care mama mea imi ofera dreptul de a ma folosi de masina si de a incheia toate actele in vederea inmatricularii pe numele ei? Procura poate fi facuta in Italia (si daca da, unde si daca trebuie tradusa, legalizata etc in tara) sau si in Romania pe baza actelor de identitate a amandurora? Multumesc

Alte discuții în legătură

Inscriere masina nemmy nemmy buna seara.vreau sa cumpar o masina sh din italia gasita de fratele meu la un proprietar italian mercedes a 160 din 1999.as vrea sa stiu si eu procedura pt ... (vezi toată discuția)
Procura folosire auto alex29bv alex29bv Buna ziua. As dori si eu o lamurire in legatura cu foliserea unui autovehicul in spatiu UE. Masina este inmatriculata pe numele tatalui meu si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Acte necesare ciprian123 ciprian123 Buna ziua, Doresc sa aflu care sunt actele necesare pentru scoaterea unui minor din tara cu varsta de 15 ani(destinatia Italia), insotit de o terta persoana, ... (vezi toată discuția)