avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inscriere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inscriere masina

buna seara.vreau sa cumpar o masina sh din italia gasita de fratele meu la un proprietar italian mercedes a 160 din 1999.as vrea sa stiu si eu procedura pt inmatriculare aici.acolo el vrea sa o radieze complet si sa o trimita pe platforma fara numere.la vama trebuie facut ceva?trebuie facut vreun act acolo in care sa ma puna p mine proprietar sa o pot inmatricula aici?se plateste vreo taxa vamala, am vazut pe site ul politiei o asa zisa declaratie vamala..
Cel mai recent răspuns: nemmy , utilizator 23:42, 18 Martie 2010
Puteti incheia procura pe numele fratelui ,astfel incat acesta sa incheie documentele direct pe numele dvs
Introducerea autoturismului in tara,se realizeaza prin achitarea de taxe vamala si cele aferent caracteristici tehnice
Taxa de prima inmatriculare va trebui s-o platiti, nu este necesar sa platiti taxe vamale.
Este necesar sa existe un act de vanzare-cumparare intre fostul proprietar si Dumneavoastra, pentru a putea inmatricula masina.
Cartea de identitate a masinii - brief, etc. tradusa in limba romana de un traducator autorizat plus procedura standard in vederea inmatricularii unui autoturism in Romania.
Masina se afla in Italia, deci pe teritoriul UE, nu plateste nicio taxa vamala
multumesc.fratele deja locuieste in italia si nu cred ca pot face procura pt ca eu sunt in romania.procura se poate accepta si in xerox sau legalizata pt ca asa nu prea vad cum sa ma puna pe mine la cumparator..
Faci procura la notar, si o pui prin posta!

Alte discuții în legătură

Masina inmatriculata in spania simonasobis simonasobis Buna tuturor. Am si eu niste nelamuriri cu privire la inmatricularea unei masini. Speta este urmatoarea : masina este inmatriculata in Spania. As dori sa o ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)
Copii traduse si legalizate brief Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Mai nou, notarii refuza sa legalizeze traducerile brief-urilor daca nu se prezinta si originalul...brief-ul original e la politie..in acest caz cand imi cere ... (vezi toată discuția)