avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desert(aciune) totala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desert(aciune) totala

buna ziua
va rog frumos un sfat.
sint farmacista la o soc privata.in luna mai patroni au vindut licenta.
la acelasi punct de lucru,in aceeasi locatie va functiona tot o farmacie,cu alta denumire(este necesar iesirea autorizatiei),cu aceeasi patroni,cu acelasi colectiv,
intrebarea mea este:
cum figurez eu ca pontaj,vechime?
mentionez:
am cerut inform la contabilitate.nu mi s au dat
am cerut revisal pe vechea societate.nu mi s au dat
sintem trecuti in concediu fara salarii,e posibil asa ceva pe o perioada atit de lunga?
ultima gaselnita =ne cere sa facem cerere de concediu pe 2013
de o luna jumate nu avem nici o salarizare
de 3 zile sintem chemati ,,la smotru,,curatenie...etc..cica pentru ai da drumul la unitate,,ca sa facem bani,,
am fost tinuta si sint in continuare tinuta in neinformare de conducere
ce sa fac?sa cersesc la usa bisericii?
mi'as fi dat demisia,dar din simt etic nu am facut o
doresc sa fiu indrumata.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 17 Iulie 2013
Buna,

Din cele spuse de tine, inteleg ca respectiva conducere nu prea pune accentul pe angajatii sai, iar punerea pe picioare a noii societati este mult mai importanta pentru respectivii patroni. Sfatul meu ar fi sa-ti dai demisia, iar timpul pe care tu il oferi lor la smotru, curatenie, mai bine l-ai valorifica in a-ti cauta un alt loc de munca. Inteleg ca vrei sa le arati ca ai acel simt etic, insa in toata ecuatia asta tu esti cea care are de suferit (nu ti-ai primit salariul de o luna si jumatate), nu ei. Sper sa-ti fie de folos sfatul meu. Toate cele bune !
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2013
Ioana-M, utilizator
In primul rand, incercati sa discutati cu acestia si in functie de ce va spun reveniti cu detalii pe Forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

State de plata si cerere de demisie semnate de patron?! mihai251979 mihai251979 Buna ziua! Am fost angajat la o societate de la in ceputul anului pana la jumatatea lunii trecute,cu CIM pe perioada nedeterminata.De la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog! babydulcce babydulcce Buna ziua am intalnit de curand o situatie nu prea buna sa zicem ,un prieten de al meu a fost dat afara de la servici sub un pretext banal, lucreaza ca sofer ... (vezi toată discuția)
Medicament in sange - lăsat fără permis vladtheimpaller vladtheimpaller Medicament in sange - lăsat fără permis Va salut. Acum 4 luni, in timp ce mă deplasam către serviciu am fost oprit în jurul orei 7:00 de un echipaj ... (vezi toată discuția)