avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dobandire titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dobandire titlu proprietate

buna seara! bunicii mei locuiesc la tara, au un teren si o casa, insa nu poseda acte de proprietate.terenul este mostenire de la parintii bunicului iar casa a construit-o bunicul.bunicul doreste acum sa vanda, dar nu poate deoarece nu are acte de proprietate...care este varianta cea mai rapida si mai putin costisitoare de a obtine acte/titlu de proprietate?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Paul CHIS , Avocat 10:26, 18 Iulie 2013
Buna ziua,
Prin promovarea in instanta a unei actiuni de uzucapiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu probleme iulia.dragomir iulia.dragomir Am in familie un caz de succesiune mai complicat si as dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru rezolvarea acestei probleme. Pe scurt, bunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune de scurta durata april2001ro april2001ro Buna seara, In 1997 bunica mea mi-a facut antecontract de vanzare-cumparare prin notariat pe un teren agricol, cu achitarea unei sume de bani, Nu a putut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum procedez daca sunt in posesia unei case batranesti ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Cum procedez daca sunt in posesia unei case batranesti din chirpici de la bunici dar fara acte de proprietate,sa devin proprietar?Ceilalti ... (vezi toată discuția)