avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Girant executat silit
Discuție deschisă în Executare silită

Girant executat silit

am girat casa pentru un credit unei cunostinte acum 2 ani ,in acest timp am fost plecat din tara si am revenit acum 2 luni ,zilele trecute m-am trezit la usa cu executoru judecatoresc ca imi pune sechestru pe casa avand o asa zisa hotarare judecatoreasca de care eu nu am stiut nimic ,ce pot face in aceasta situatie ca am fost dat afara din casa
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:39, 17 Iulie 2013
Daca ava aflati in termen, aveti dreptul sa formulati contestatie la executare
in cate zile se depune contestatia si ce se intampla dulpa aceia
Incuviintarea executarii silite se da fara cale de atac si nu se comunica, decat de catre executor, daca este o executare silita inceputa dupa 15.02.2013. Puteti cere repunerea in termenul de contestatie, daca imobilul s-a vandut deja. Tare mi-e ca nu aveti decat sansa sa platiti creanta, in cel mai bun caz. Daca ati garantat ( si nu girat ) cu imobilul, raspundeti pentru neindeplinirea obligatiei de catre debitorul principal, imobilul putand sa fie oricand vandut de catre executior, daca nu se plateste creanta ipotecara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa vand un imobil sechestrat si ipotecat? nihil nihil Am instrituit sechestru asigurator prin intermediul instantei asupra unui imobil. Ulterior un imprumut a fost garantat cu acest imobil si a fost ipotecat. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am garantat un credit ipotecar cu imobilul meu, pentru ... celeonora celeonora Buna ziua, Am garantat un credit ipotecar cu imobilul meu, pentru o alta persoana . Imobilul a fost ulterior vandut la licitatie, iar un alt executor (altul ... (vezi toată discuția)
Executare silita emy2001 emy2001 va rog frumos daca imi puteti da si mie un raspuns. am facut un imprumut de nevoi personale nu am mai putut sa-l achit,iar acum mi se pune sechestru pe ... (vezi toată discuția)