avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandon familial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandon familial

ce fac femeia cu care am trait in concubinaj de cinci ani si cu care am un copil de 4 ani a fugit in greci lasandu mi copilul mie , ea mai are un copil din alta casatorie incredintat ei pe care l a lasat la mama ei fara sa i ase nimic
Cel mai recent răspuns: ovidiupreda , utilizator 21:58, 16 Iulie 2013
Aveti posibilitatea sa solicitati in instanta custodie unica pentru minor, avand in vedere ca mama nu este implicata in cresterea si educarea acestuia.
prima data nu trebuie sa merg la politie sa anunt ca a paresit domiciliu el fiind la mine acasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt tata in urma unui concubinaj adelin23 adelin23 Buna ziua ma numesc Constantin si in urma cu 3 ani am cunoscut o fata am trait in concubinaj pana anul trecut cand a preferat sa plece pe ascuns impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Sanse de a castiga custodia unui minor in caz de divort gabitzzu gabitzzu as avea si eu o intrebare daca nu este nu este cu suparare.eu si sotul meu avem o fetita de 1 an si 9 luni, datorita situatiei in care ma aflu eu si copilul ... (vezi toată discuția)
Stabilirea domiciliului minorului ioanraul ioanraul am stat in concubinaj cu cineva timp de 4 ani si a rezultat un copil de 4 anisori.in urma cu 2 sapt.mama minorului a parasit locuinta in care stateam in chirie ... (vezi toată discuția)