avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare hotarari judecatoresti anii 1999-2004
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare hotarari judecatoresti anii 1999-2004

Cum obtin copii dupa hotarari judecatoresti din ani 1999-2004?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:25, 23 Iulie 2013
La arhiva instantei care a pronuntat hotararea respectiva.
pot face solicitarea in scris.Momentan nu ma aflu in tara
Nu este asa de simplu.
Probabil ca va trebui sa va angajati avocat daca nu va aflati in tara.
Pentru ce aveti nevoie de hotarari?
vreau sa fac din nou o contopire si am nevoie de copii.E vorba de sentinte date in 99 de judecatoria Cluj.
Pot sa solicit printr-o cerere scrisa emiterea acestor copii
Ei nu au acele dosare la indemana.
Trebuie sa indicati numarul de sentinta penala sau numarul de dosar penal.

Puteti incerca sa adresati o cerere in scris insa este foarte greu de zis daca se vor conforma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare in parte a sentintei in recurs! florinsadova florinsadova Am castigat procesul intr-un litigiu de munca pe fond .Atat eu cat si angajatorul am facut recurs.A fost admis recursul meu privitor la cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa astepti pentru a fi redactata o hotarare definitiva? aneta13 aneta13 Buna ziua, tot navigand pe net in cautarea unui raspuns am data de aceasta adresa si m-am gandit sa scriu nelemurirea mea poate si altcineva s-a mai ... (vezi toată discuția)
Doresc sa gasesc o sentinta pronuntata de tribunalul bucuresti in 1994, intr-un dosar in materie comerciala Andrei_I Andrei_I Buna ziua, Doresc sa gasesc o sentinta civila mai veche (1994) pronunata de catre Tribunalul Bucuresti intr-un dosar in materie comerciala. Unde ar trebui ... (vezi toată discuția)