avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Unde ne adresam pentru a opri distrugerea spatiului ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Unde ne adresam pentru a opri distrugerea spatiului verde de linga bloc?

Stau la bloc, la et.1 de peste 30 ani. In fata blocului, sub geamurile apartamentului, pe o suprafata de 1.5m latime si 4m lungime, am pus flori si un copac a crescut intre geamuri. Avem o oaza de verdeata care improspateaza aerul si ne incinta privirea.
De citeva luni, s-a mutat la parter o familie de tineri. Acestia au taiat intr-o buna zi parte din trandafiri. Era un gardut pe care l-a taiat cu flexul. Acum vrea sa taie si copacul. Spatiul a fost ingrijit mereu.
M-am adresat asociatiei de proprietari. Acestia au raspuns ca este domeniu public si nu este in competenta lor.
Cum putem opri, ca locatari ai acestui bloc, distrugerea acestui spatiu ?
Cui ne putem adresa?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:44, 17 Iulie 2013
Teoretic spatiul invecinat imobilului la o distanta mai mare de 0,60 m de la constructie constituie domeniu public care apartine autoritatii publice locale
In cazul mentionat de dvs,unica varianta este acea ca reprezentantul legal al asociatiei de proprietari,in interesul general al proprietarilor sa dispuna acte si actiuni comncrete prin care noii proprietari sa fie determinati sa respecte bunurile si munca celorlalti locatari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut juridic cota indiviza teren cris2109 cris2109 Buna ziua, Sunt in prezent in cursul achizitiei unui parcele de 700mp care trebuie dezmembrata dintr-un lot(sau tarla) de aproximativ 6000mp. Intregul teren ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului-legislatie ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua Locuiesc impreuna cu familia la bloc, intr-un apartament proprietate personala, si pe spatiul verde din jurul blocului, mai multi vecini avem ... (vezi toată discuția)
Teren din fata blocului irinoaia irinoaia buna seara! va rog mult sa ma ajutati sa aflu daca si cum pot legal ca o parte din terenul din fata blocului sa-l administrez, sa platesc impozit si tot ce-i ... (vezi toată discuția)