Buna ziua, rog o parere avizata in legatura cu repunerea in termenul de acceptare a succesiunii.Tata a decedat de 8 ani, din cauza ca nu a vrut sa tina legatura cu mine
(prin scrisori,telefon n-am avut posibilitati financiare sa-l vizitez fiind la 250 km) nu am aflat decat acum 3 luni, am fost la primaria din localitatea unde locuia si am platit impozitul pe casa pe anul acesta ca sa dovedesc acceptarea tacita a mostenirii(am aflat ca dupa decesul lui cativa ani n-au platit nici fratii impozitul pe imobil desi locuiau acolo), pe mine fratii nu au gasit de cuviinta sa ma anunte(frati vitregi) evident sa nu am pretentii,as dori sa introduc actiune pentru dezbaterea succesiunii mai am vreo sansa sau va fi respinsa ca nu am cerut repunerea in termen la o luna de cand am aflat? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna ziua!
Acceptarea tacita a mostenirii se face prin orice mijloc.
Ati fost anuntata de decesul parintelui?
Daca da, cand?
Daca doar acum trei luni ati aflat de decesul parintelui, mergeti la un notar public din circumscriptia domiciliului decedatului si deschideti succesiunea!
Succesiune
baloghjoe
Buna Ziua
Am si eu o intrebare legata de succesiune. Bunicul meu a decedat mai de mult (sincer nu mai stiu cand deoarece nu l-am cunoscut dar de vreo 5-6 ani ... (vezi toată discuția)
Succesiune
gabiloi
sotul meu nu a facut succesiunea an urma decesului tatalui de acu 5 ani
Are doi frati vitregi cu alta femeie cu care nu a fost legitim sant pe numele lui ... (vezi toată discuția)