avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire

buna ziua!
am avut un incident in trafic nefiind vinovat am primit, polita rca a vinovatului(astra).... mi s-a dat dauna totala ,asiguratorul ma va despagubi cu 22%din valoare masini mele aceasta avand vechimea de 7 anii....in fine am aceptat acesta despagubire gandindu-ma ca voi incheia cat mai repede acest nefericit episod,doar ca din data de 13.04.2013cand a avul loc acidentul eu stau fara masina,iar in data de 11.06.2013am incheiat cererea de despagubire si astept primirea despagubiri.
cei de la astra telefonic imi spun ca sunt propus pentru plata,iar prin e-mail nu imi raspund sa imi spuna concret de ce nu imi sunt virati banii.
va rog sa imi spuneti ce pot face in aceasta situatie?
cu stima
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 10:29, 17 Iulie 2013
buna ziua,
aveti posibilitatea de a le trimite o notificare prin care sa le puneti in vedere sa achite suma de bani datorata.
Buna ziua !
Pentru problema dumneavoastră puteţi apela la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, cu sediul în Bucureşti, Str. Amiral Constantin Bălescu, nr. 18, sector 1. Tel. centrală: 021.316.78.80, 021.316.78.81, 021.316.85.87, E-mail: office@csa-isc.ro.
Aveti detalii si pe urmatorul link : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ne despagubire rca lenuivan lenuivan un prieten a avut un accident cu masina.... un individ a intrat in el, acesta are asig la carpatica asig....s-a dus la Carpatica si nu vrea sa-l ... (vezi toată discuția)
nu mi se plateste dauna garpasanm garpasanm Platesc de 3 ani RCA, casco si asigurare de locuinta si bunuri la [editat]. Anul acesta in mai am avunt un eveniment, in sensul ca s-a infundat coloana comuna ... (vezi toată discuția)
Atentie la rca-urile false!!!!!!!!!! ContSters174925 ContSters174925 Mare atentie soferi!!!!...Au aparut si intermediari ce emit RCA-uri false...s-a intamplat in Buzau. La prima vedere pare imposibil asa ceva...dar pentru ... (vezi toată discuția)