avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită investire cu formula executorie STRAINATATE
Discuție deschisă în Executare silită

investire cu formula executorie STRAINATATE

in urma procesului castigat, am obtinut hotararea de investire cu formula executorie, insa problema este ca paratul are domiciliul in Franta. Cum se procedeaza de acum inainte? este vorba de o suma de bani pe care trebuie sa o obtin de la acesta. Multumesc
Nu vi s-a spus altceva. Avocatul din Franta v-a spus probabil ca, pe teritoriul statului francez, cel care are autoritatea sa puna in executare un titlu executoriu (hotarare judecatoreasca) este acel Aprod. Adica un fel de executor judecatoresc. Caruia va trebui sa ii faceti dovada ca detineti un titlu excutoriu, care sa poata fi pus in executare pe teritoriul Frantei, adica hotararea judecatoreasca obtinuta in Romania , insotita de acel Certificat de care v-am spus.
Pentru a obtine lamuriri aspura modalitatilor si procedurii executarii silite in Franta v-am indrumat sa va adresati unui avocat france, nu neaparat p[entru ca el ar fi competent sa faca si executarea silita.
Numai bine.
CAVD

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere pe teritoriul romaniei a unei hotarari definitive date de o curte de apael din franta vpisau vpisau Am obtinut o hotarare ramasa definitiva data de o curte de apel din Franta. De asemenea s-a emis si un certificat de titlu executoriu european. Am depus prin ... (vezi toată discuția)
Executarea unei hotarari romanesti intr-un stat membru ue avstagiar avstagiar Speta mea: cetatean belgian condamnat pentru savarsirea unei tentative de omor in Romania, in detentie in Romania, partea vatamata incearca sa puna in ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters112624 ContSters112624 Asi vrea sa stiu ca atunci cand se face o exectare silita si cer o poprire trebuie sa cer si executarea silita imobiliara? Daca cer executarea silita ... (vezi toată discuția)